wojo94 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nazywam się Wojciech Kumor mam 14 lat i jestem modelarzem od 4 lat.Zbydowałem już ok 6 samolotów swobodnie latających . Trzy F1H i Trzy F1A1/2. Gumówkę 'Dawid' i takich może 10 z procy. Półtorej roku temu rozpocząłem budowę szybowca o rozpiętości 2 m .I Właśnie jestm przy końcu prac. Jeszcze tylko wytłoczyć kabinkę i iiiiii "DZIEWICZY LOT" Na górze JODŁOWIEC w Tęgoborzu albo na lotnisku modelarskim w Kurowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 siema masz jakieś zdjecia modeli ?? dodaj zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo94 Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dodam wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo94 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To jest kadłub mojego szybowca z przed 4 miesięcy a w weekend majowy będzie miał dziewiczy lot napewno dam fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.