Artu Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Mam pytanie do użytkowników systemu ASSAN: czy Możecie potwierdzić (lub zaprzeczyć), że taka konfiguracja będzie współpracowac ze sobą, i czy uzyskam pełną funkcjonalność, czyli wszystkie 10ch Moduł TX Assan X8J JR RF 2.4GHz plus odbiornik Assan X8R10 10 channel Receiver Teoretycznie to ja wiem, że to powinno działać, ale proszę o odpowiedzi Kolegów, którzy używali powyższej konfiguracji, i mogą potwierdzić w praktyce, że to działa (lub nie)
supi7 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Mam pytanie do użytkowników systemu ASSAN: czy Możecie potwierdzić (lub zaprzeczyć), że taka konfiguracja będzie współpracowac ze sobą, i czy uzyskam pełną funkcjonalność, czyli wszystkie 10ch Moduł TX Assan X8J JR RF 2.4GHz plus odbiornik Assan X8R10 10 channel Receiver Teoretycznie to ja wiem, że to powinno działać, ale proszę o odpowiedzi Kolegów, którzy używali powyższej konfiguracji, i mogą potwierdzić w praktyce, że to działa (lub nie) TAK jezeli uzywane na10-cio kanalowym radio JR the 10 kanalowy bedzie poprawnie pracowal.
Rekomendowane odpowiedzi