Tomek80 Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Tomasz lat 27, Szczecin. Do tej pory plastusie, kartoniaki, żaglowce historyczne i F1A. Czas zrobić kolejny krok. Pozdrawiam wszystkich.
Tomek80 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam ponownie, Mam jedno pytanie. Jak widać, już dawno pojawiłem się w "Powitalni". Do tej pory jednak nie mogę pisać postów na forum. Mimo maila z prośbą do moderatora w dalszym ciągu brak dostępu. Czy to forum jest dla "WYBRANYCH"???? Jeśli tak proszę to zaznaczyć w regulaminie forum, wiele osób zaoszczędzi trochę czasu. Mimo wszystko pozdrawiam Tomek80
Paweł R Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To widocznie jakieś niedopatrzenie było :oops: Witam serdecznie na forum i przepraszam za kłopoty. Jednakże możesz już pisać na całym forum. Pozdrawiam.
Tomek80 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dzięki serdeczne... ... i Wszystkiego Dobrego na 2-gi dzień świąt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.