Radek Oleksy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Właśnie w tą sobotę i niedzielę odbędą sie pod Krakowem zawody : MP F6B, F3AI, Slow Flayer - czyli modele halowe Dokładne info tutaj : Mistrzostwa Polski F6B Kraków-Piekary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Bylem i startowalem. Z forum niestety tylko byl kolega Yahu, ktorego zaciagnalem ze soba oraz Barthez. O Radku nie wspominam, lecz rowniez tam sie pojawil. Fotorelacja wkrotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Własnie, właśnie - czekam na fotki, zwłaszcza z dekoracji zwycięzców, choć szczegóły konstrukcji z dwóch kawałków depronu na krzyż i paru pręcików węglowych też chętnie podejrzę Informuję, że Krzysiek, startując poraz pierwszy na zawodach, zdobył Mistrostwo Polski w Aeromusicalu oraz 3-cie miejsce w akrobacji :jupi: A przygotowania szły mu trochę pod górę. Porządne pakiety doszły na dzień czy dwa przed zawodami, choć powinny co najmniej tydzień wcześniej. Aula, w której trenuje była wynajmowana na jakieś uroczyste gale, więc z latania wychodziły nici. No i ja osobiście zdemolowałem mu nieco jeden z modeli :roll: Sukces więc tym większy - GRATULUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Byłem jako kibic w sobotę. Widziałem dwie pierwsze rundy. Zdjęcia wkrótce. (Ale był tłok) :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthez Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthez Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Reszta zdjęć na emaila czy też CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 byłem tam nie przepadałem za lataniem na hali... do tamtego dnia wyciągnął mnie tam Barthez chyba żeby mnie przekonać do tego, teraz zostało mi tylko spróbować polatać w "klatce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 widze ze i elektryki_rc startował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 tutaj wiecej fotek http://picasaweb.google.pl/maniek101010/MistrzostwaPolskiWAeroMusical A czemu Krzysiek H miał by nie startowac :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam, Fotek kilka wrzucilem do siebie na serek, wiec zapraszam: http://foto.ortem.pl/20080330_Aeromusical/ Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ma ktoś może filmy z AM? Chętnie bym zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Gdzie znajdę wyniki tych zawodów? Na oficjalnej stronie imprezy chyba nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 F3AI-P http://foto.ortem.pl/20080330_Aeromusical/Data/page.htm?143,0 Aeromusical: http://foto.ortem.pl/20080330_Aeromusical/Data/page.htm?142,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_RC Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A gdzie te tłumy bo na fotkach nie widać ? Chyba że chodziło o dużej ilości zawodników ? A poważnie - dużo było osób (oprócz zawodników) ? Kiedy i gdzie następne zawody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.