skrzydlaty smok Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Z racji ze Parallax ma przestoj ,zaczynam taki oto modelik, bedzie powstawac rodzina plywakow. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1222499 Nazwalem go KIJANKA (tak mi sie skojarzylo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Prze Smok z Ciebie Marcin masz tempo ledwo temat rozpoczęty już wszystko zbudowane i to naprawdę ładnie i starannie z tego co na fotkach można się dopatrzeć a tu już nowy projekt w głowie siedzi ... , masowa produkcja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak,ja wiem jak to wyglada,szalony jakis czy co?Ja po prostu UWIELBIAM robic modele bo samoloty to cos co lubie.Pilotem nie zostalem,wiec?Robic jakos nie ma co po pracy,wiec poswiecam czas na modele.Juz trzeba bedzie przystopowac bo zonka marudzi ze miejsca brak,wszystkie sciany zawieszone,sa,zima idzie bedzie nudno,bez budowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi