mataus Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Cześć Mam heli fly dragonfly.Śmigło główne składa się,czy tak ma być.Prosze o pomoc!!.Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ale coś wiecej jak to sie składa? Chodzi ci oto że mozna je sobie ruszac?Tak ma być jeżeli cię zrozumiałem.Sam mam heli dragon fly.Jeśli będziesz miał problemy typu ze po wystartowaniu leci ci cały czas do tylu i niema nad nim kontroli, to go wyważ, czyli nakładaj tyle plasteliny na przód aż będze tak lekko do przodu leciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Moze zamiast plasteliny to przesun najpierw maxymalnie pakiet do przodu, bo silnik dragon fly jest niestety slaby i jak bedzie zbyt duzo plasteliny to sie model uniesie na 30cm max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Tylko że pakiet jest w takiej ,,klatce i się nieda przesunąć.Ja swój wyważyłem i jest ok. Jutro oblot będzie i zobaczymy jak lata ,ale plasteliny to ja dałem ze gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.