Wuwu Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Miałem podobne skojarzenie na lotnisku. Wiatr był tak mocny że nic z pokrycia nie zostało. ☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Był dziś jeszcze 1 "Wicherek 10" kolegi Janka ale jemu pokrycia nie zerwało udało mi się zrobić 2 zdjęcia Naprawdę ładna robota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Piękna robota Mam pytanie, czy ten samozapłonowy silnik ma możliwość sterowania obrotami w trakcie lotu? Nie miałem tymi silnikami do czynienia, ale jeśli się nie mylę to obroty regulowało się przez regulację kompresji przed startem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Piękna robota Mam pytanie, czy ten samozapłonowy silnik ma możliwość sterowania obrotami w trakcie lotu? Nie można w tym silniku regulować gazu w locie , ale kiedyś na takim samozapłonie mój " Wicherek" latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 mój niestety już zaczął sie obklejać folią ,ten powyżej super wicherek.postaram sie wpaść na oblot.oblot na ,,cycu,,?mój też obkleje w takie barwy bo akurat takie folie mam,może spotkaja sie w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wicherki dwa. I filmik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dwa różne światy, ale tak na prawdę każdy urokliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi