Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem podobne skojarzenie na lotnisku. Wiatr był tak mocny że nic z pokrycia nie zostało. ☺

• Lubię to 1
Opublikowano

Był dziś jeszcze 1 "Wicherek 10" kolegi Janka  ale jemu pokrycia nie zerwało udało mi się zrobić 2 zdjęcia :D

post-7945-0-34609900-1425850105_thumb.jpgpost-7945-0-65427900-1425850139_thumb.jpg

Naprawdę ładna robota

• Lubię to 2
Opublikowano

Piękna robota  :)

Mam pytanie, czy ten samozapłonowy silnik ma możliwość sterowania obrotami w trakcie lotu? 

Nie miałem tymi silnikami do czynienia, ale jeśli się nie mylę to obroty regulowało się przez regulację kompresji przed startem.

Opublikowano

Piękna robota  :)

Mam pytanie, czy ten samozapłonowy silnik ma możliwość sterowania obrotami w trakcie lotu? 

Nie można w tym silniku regulować gazu w locie , ale kiedyś na takim samozapłonie mój " Wicherek" latał

Opublikowano

mój niestety już zaczął sie obklejać folią :(,ten powyżej super wicherek.postaram sie wpaść na oblot.oblot na ,,cycu,,?mój też obkleje w takie barwy bo akurat takie folie mam,może spotkaja sie w powietrzu? :)

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.