Cocpit Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam Mam pytanie czy ktoś próbował może zasilać Pulsara tym zasilaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja zasilam Pulsara 2 zwykłym przerobionym zasilaczem komputerowym ( atx) Codogen 300W 12V 10A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUMIŚ Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mam PULSARA II i zasilacz Graupner 20A. Pracują od dwóch sezonów, przy czym z uwagi na obsługiwane pakiety prąd pobierany z zasilacza nie przekracza 7-8A. Przy ok 5A zał. się wentylator w zasilaczu. Jeśli nie wykorzystamy maksymalnych parametrów PULSARA II przy mniejszej wersji zasilacza (12A) powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.