Boczas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, na wstępie chciał bym dodać, że nie jestem chłopcem ktory chce odrazu zaczynać od wysokiej półki więc prosze o traktowanie mnie poważnie No więc temat jest taki że chciał bym się przerzucić z modeli 3D i innych tego typu akrobatek na wyczynowe szybowce a raczej motoszybowce bo bieganie za holem mnie nie bawi.. a holować nie ma kto. Upatrzyłem sobie taki szybowiec Discuc, o którym tematów jest tutaj pełno, lecz jak się wypowiadają uzytkownicy tego o to modelu a jest ich stosunkowo niewiele, to niby lata ale ogólnie badziew jakich mało. Z racji tego iż zawodniczo startuje w F4B chciał bym mieć oczywiście półmakiete szybowca (takie zboczenie). Szukałem w internecie ale coś mi nie szło, więc postanowiłem zawołać o pomoć bardziej doświadczonych kolegów modelarzy. Oczywiście z racji na wiek, mam też ograniczone fundusze na jakże piękny sport, którym jest modelarstwo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 http://modelpartner.ig.pl/sklep/index.php?p=productsMore&iProduct=878&sName=jantar-arf Teraz to wybrałbym ten szybowiec i dorobił napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczas Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 szperając po stronie, która podrzucił Pan Sławek znalazlem coś co bardzo przykuło moją uwage: http://modelpartner.ig.pl/sklep/index.php?p=productsMore&iProduct=886&sName=szd-36-cobra-arf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 W jednym z ostatnich Przeglądów Modelarskich jest bardzo pozytywny artykuł o tym modelu (Cobra) w wersji elektro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.