rafi77480 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam jestem Rafał, mieszkam w Krakowie. Od wielu lat interesuje się modelarstwem kartonowym teraz nadeszła pora bardziej się rozwinąć, więc jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Po avatarze widzę ze świetnie wyglądasz jak na swój wiek i nie zapoznałeś sie dokładnie z regulaminem poczytaj proszę Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi77480 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Moja wina to prawda nie doczytałem, już się poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi