Szmidt Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Panie i Panowie, Chciałem Was serdecznie przywitać i z góry prosić o wyrozumiałość za niewiedzę i czasem źle zadane pytania. Z wykształcenia architekt, więc jak możecie sobie wyobrazić z elektroniką jestem na bakier. Z modelami, oprócz tanich zabawek i micromachines, nie miałem w życiu niczego wspólnego, ale zawsze bardzo chciałem. Zawsze wolałem patrzeć na modele RC z zadartą główką. Parę miesięcy temu, pojawił się impuls do składania. )) Latałem mały quadem, a potem kolega udostępnił mi Dji Phantom 2. Kolega robi filmy dla osób trzecich i chcemy połączyć siły. Oczywiście chciałbym złożyć hexe, ale zacznę od quada z możliwością rozbudowy. Założenie jest dość wygurowane: Złożyć multi przy najmniejszym (choć rozsądnym) budżecie. Póżniej rozbudowa ma się sama finansować... Plan już jest... Jestem już na etapie gdzie pojawiły się pytania i nie mogę znaleźć na nich odpowiedzi. Lub potrzebuje oceny Fachowców... Parafrazują: Help RCs Experts! Your my only hope! ))
Rekomendowane odpowiedzi