Szmidt Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Panie i Panowie, Chciałem Was serdecznie przywitać i z góry prosić o wyrozumiałość za niewiedzę i czasem źle zadane pytania. Z wykształcenia architekt, więc jak możecie sobie wyobrazić z elektroniką jestem na bakier. Z modelami, oprócz tanich zabawek i micromachines, nie miałem w życiu niczego wspólnego, ale zawsze bardzo chciałem. Zawsze wolałem patrzeć na modele RC z zadartą główką. Parę miesięcy temu, pojawił się impuls do składania. )) Latałem mały quadem, a potem kolega udostępnił mi Dji Phantom 2. Kolega robi filmy dla osób trzecich i chcemy połączyć siły. Oczywiście chciałbym złożyć hexe, ale zacznę od quada z możliwością rozbudowy. Założenie jest dość wygurowane: Złożyć multi przy najmniejszym (choć rozsądnym) budżecie. Póżniej rozbudowa ma się sama finansować... Plan już jest... Jestem już na etapie gdzie pojawiły się pytania i nie mogę znaleźć na nich odpowiedzi. Lub potrzebuje oceny Fachowców... Parafrazują: Help RCs Experts! Your my only hope! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi