Blacha Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich Modelarzy, moje modelarskie zainteresowania sięgają dopiero zeszłego roku (doświadczenie niewielkie). Nie pamiętam już gdzie dokładnie ale będąc na spacerze w okolicach lotniska na Bemowie natknąłem się na pasjonatów oblatujących modele spalinowe. Nie myślałem że kiedykolwiek zaszczepię w sobie owe zainteresowania, które dzisiaj próbuję powoli zaszczepiać synowi. Moje początki to modele z napędem gumowym. Kolejnym etapem był zakup motoszybowca a jego oblatywanie zakończone kilkoma tzw. "kretami" zmobilizowało mnie do zakupu symulatora. Dzisiaj loty symulowane wychodzą mi całkiem nieźle stąd pomyślałem, że przez zimę zbuduję a raczej złożę model, którym na wiosnę chciałbym polatać. Z uwagi na bardzo szeroki temat budowy, elektroniki, aparatur i całej techniki nachodzi mnie mnóstwo pytań, koszty związane z zabawą w modelarstwo jak widzę mogą być bardzo wysokie stąd przed wydaniem ciężko zarobionych pieniędzy chciałbym moje wybory wcześniej z Wami skonsultować. Jeżeli będę zaśmiecał forum pytaniami które już się pojawiały proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi