szymon_ Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witajcie. Dosyć nietypowy temat, ale od kilku dni nie mogę sobie z nim poradzić. Chciałbym zakupić w Polce bądź w Europie (chodzi o szybką dostawę bo czasu mam mało) część umundurowania oficera policji z Los Angeles. Zależy mi na koszuli z krótkim rękawem, naszywanej dystynkcji sierżanta i odznace ,police officer'. Czyli takie zewnętrzne minimum górnej części ubioru. Autentyczność i oryginalność nie gra dużej roli. W tej chwili ważniejsza jest cena i dostępność produktu. Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Polskiej policji jest pełno, lecz amerykańskiej nie ma. Ebay i sklepy w USA odpadają bo tak jak mówię nie wyrobią się z przesyłką. Jeśli mielibyście jakieś namiary, propozycje itp. to podsyłajcie. Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Zrób wzorek i dawaj http://koszulkowo.com/informacja/72/twoj-wzor?gclid=Cj0KEQiAp4yjBRCE_enjmpug944BEiQATCpLvY7Tyl_sGFRb3sMnOfmVYvWCAyJjFUm0ajdmgCQ0KGoaAtZd8P8HAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Nie chcę koszulki tylko koszulę. Widziałem, że Elbeco robi świetne koszule LAPD, ale w Europie nie ma po nich śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Nie mów tylko, że będziesz nagrywał swoją wersję teledysku do Y.M.C.A., ale jeśli tak, to ja mogę zagrać indianina. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi