Tomek_ Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 witam posiadam flash 5 system,w srodku jest pakiet 8 cel 9,6V 1300mAh jako ze nie mam ladowarki do pakietow, a posadam baterie (akurat 8 ) GP 2300 mAh, oraz ladowarke do nich (oryginal) to pomyslalem ze moze by wlozyc je do aparatury jednak nie wiem za bardzo jak, baterie oprocz aparatury beda mi potrzebne do aparatu wiec na stale wszystkich nie bede dal, ew polaczenie 2x4 z odpowiednimi polaczeniami i zaizolowane czy da rade tak ? nic sie nie stanie ? :? nie chcial bym aparatury zepsuc pozdrawiam
kuba Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie zepsujesz jeśli poprawnie podłączysz polaryzację. Jedynie bym się obawiał, że pewnego pięknego dnia podczas lotu coś przerwie i nadajnik przestanie nadawać bo prądu mu zabraknie. Ja bym polutował, ale wtedy pakiet tylko do nadajnika. Mam tak zrobione 8x sanyo 2100 w takim radiu i jest ok
modelarz316 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja mam w Focusie 4 (Hi-teca) też przez siebie polutowany pakiet 2500 Energizer i chodzi bez żadnych problemów (może być włączony ok.7 godzin, bo przez przypadek zapomniałem kiedyś wyłączyć) Podsumowaie: Lepiej polutować :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.