kill3ro92 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam jako, że mieszkam niedaleko a w swojej okolicy spotkałem tylko dwoje modelarzy wyszedł bym tutaj z pytaniem gdzie latacie, ja latam tutaj: Bardzo przyjazne miejsce, niestety czasami ludzie z psami przychodzą, ale kawałek dalej są duże pola bez lin wys. nap. A wy gdzie latacie? Edit. Mysiadło pod Wa-Wą są to tereny niedaleko Pgr-ów, póki co są tam jeszcze pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja latam tutaj ???????????????????????????????? podaj jakieś namiary bo po zdjęciach jakoś nie kojarzę gdzie to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 wyszedł bym tutaj z pytaniem gdzie latacie www.pretor.pl/lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.