Michal3013 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam, mam symulator aerofly i zakupiłem interfejs do kompa. Mam problem z tym że ani symulator ani też kontroler gier nie widzi jakiego kolwiek ruchu w radiu. Zna ktoś odpowiedź na mój problem;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jeżeli to AFPD to poszukaj w pudełku dołączonego interfejsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Hehe chodzi o to że, miałem kiedyś jr'a9x i symulator działał idealnie. Tylko że, popsuł mi się interfejs i w między czasie zmieniłem radio na futabę. I problem mam z połączeniem futaby t8j poprzez nowy interfejs z kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jeżeli to AFPD to poszukaj w pudełku dołączonego interfejsu. I przedstaw paragon potwierdzający legalny zakup. Sławek, plizzzz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Specjalnie napisałem nieco ironicznie. Co za głupie pytanie zostało postawione w pierwszym poście. Przecież jasne jest że z oryginalnym softem będzie współpracował tylko oryginalny interfejs a pisanie że się go zniszczyło itp to robienie z ludzi baranów. Czy to JR czy Futaba nie ma znaczenia, bo sygnał na złączu to zawsze ten sam PPM albo PCM co najwyżej zanegowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak to robienie z ludzi baranów?? Napisałem jak jest, kupiłem na allegro interfejs jako zamiennik. Dodam że interfejs tego producenta, działa u znajomych na AFPD. Slawekmod-jeśli uraziłem Twoją dumę prostym pytaniem to naprawdę przepraszam! Szukałem odpowiedźi na forum gdyż miałem nadzieję że dostanę jakąś pomoc. Ale dziękuję JUtro uszkodzony interfejs odsyłam do producenta... Uważam temat za zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Dumę?, chyba coś Ci się kolego pomyliło. Odeślij interfejs niech go naprawi. Skoro używasz AFPD to chyba zdajesz sobie sprawę z tego że zamiennik działał nie będzie a pytasz o rzeczy oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Działa zamiennik, już to przerabiałem:) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Już rok nie używałem AFPD ale z tego co pamiętam to musiałem wgrać program i chyba się nazywał PPJoy. Bez tego symulator nie widział aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi