Pietuh Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 http://www.uuustore.com/fpv-starter-package-58g-58ghz-200mw-tx-ts351-and-rx-rc805-800480-tft-screen-fpv-monitor-700tvl-hd-camera-fpv-system-combo-p-1881.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakul Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Cenowo wyglada bdb. Wiadomo może coś o sklepie? Jak z jakością monitora i kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba123 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja tam zaryzykowałem. W moim przypadku to pierwszy zestaw. Taniej chyba się nie da a najwyżej monitorem zajmie się mój synek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Monitor będzie O.K ale kamera może być kiepska, tylko przy tej cenie to nie ma co grymasić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba123 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Pewnie będzie tak jak mówisz. Jak mnie wciągnie to będę kombinować coś lepszego. Zamówiłem wczoraj wieczorem, dziś ok. 10 dostałem maila potwierdzającego nadanie przesyłki, także chyba trochę szybciej pakują niż w HK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba123 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zestaw dziś dotarł, bez żadnych dodatkowych opłat. Nie mam niestety czasu poskładać do kupy i sprawdzić czy działa, ale było dobrze zapakowane więc w transporcie się nie uszkodziło. No i trzeba przyznać, że przesyłka ekspresowa;). Zdarza się, że przesyłki z HK po takim czasie dopiero zaczynają być widoczne w systemach trackingowych a tu zestaw już stoi i czeka na uruchomienie;). Dzięki Przemku za tego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi