pawel27 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam wszystkich modelarzy . Mam na imię Paweł i pochodzę z Legnicy. Moje zainteresowanie modelarstwem pojawiło się poraz pierwszy latem, gdy przypadkowo na pewnej wystawie zobaczyłem samolot modelarski . Postanowiłem poszukać w internecie więcej informacji na temat modelarstwa , bardzo wciągnęła mnie tematyka w jaki sposób się to wszystko odbywa, wiec po przeczytaniu wielu rad z internetu dla osób początkujących zakupiłem model multiplex a easy cup , Pierwsze loty nie były udane ale po wielu upadkach zaczynałem powoli się wznosić coraz wyżej , mam jeszcze sporo problemów jako początkujący modelarz , dlatego zarejestrowałem się na Forum dla Modelarzy aby dzielić się doznaniami i przyswajać nowa wiedzę od innych modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Pawle, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi