superbobas Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jestem nowym użytkownikiem forum.od razy mam pytanie czy ma ktos moze jakies plany do samolotu typu mysliwiec.(np focke fulf,spedfire).dużej skali gigant ok 2.8m pod benzynę 80cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbobas Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 jestem nowym użytkownikiem forum.od razy mam pytanie czy ma ktos moze jakies plany do samolotu typu mysliwiec.(np focke fulf,spedfire).dużej skali gigant ok 2.8m pod benzynę 80cc musze sie przedstawic bo tego nie zrobilem wczesniej mam na imie robert i moim hoby jest modelarstwo.prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza w wolnym czasie bywam na lotnisku :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi