alenik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam. "Kilka dni " nie bylo mnie na forum a tu komunikat 11576 wiadomosci nie przeczytanych. I jak to nadrobic Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Proste! Nic innego nie robić, tylko czytać, czytać, czytać, aż do skutku. Zobaczysz o ile Ci ta liczba zmaleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Proste! Nic innego nie robić, tylko czytać, czytać, czytać, aż do skutku. Zobaczysz o ile Ci ta liczba zmaleje. A za to jak wiedza wzrośnie ! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aż 11tyś????? u mnie sie kasuje automatyczne po przekroczeniu 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 tak, ale dłużej Go nie było i nazbierało sie ponad 11k ja najwięcej miałem 2k postów nieczytanych nawet nie podejmowałem próby przeczytania ani szukania tych ciekawszych, wszystko i tak sie znajdzie jak bedzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.