Daniel_B Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam Czy moglibyście popełnić jakiegoś linka z poprawnym konfigiem aparatury Turnigy z softem er9x pod heli V911 ? thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jeśli posiadasz programator, to najprościej wgrać przez epee "gotowca" stad http://www.hacksmods.com/2012/06/wl-toys-v911-settings-for-er9x/ Lub : HELI SETUP page, set Swash Type to 120. MIXER page, set CH1 50 AIL, CH2 -50 ELE, CH3 100 THR, and CH4 50 RUD Niestety nie mam tego jak sprawdzić, w moim v913 brakuje już kilku części;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_B Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Myślałem o jakimś skrypcie lub video, na youtubie znalazłem tylko dla oryginalnego Turnigy, ale może i racja, za dużo zabawy na ręczne ustawianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie tak dużo, sprawdź ustawienia które dodałem wyżej przed chwila. Zdemontuj łopaty przed testem;) U mnie były niezłe jaja z gazem w turnigy 9x i v913. Prawie pozbyłem się telewizora i uszkodziłem sufit w dwóch miejscach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_B Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Gwoli upewnienia się, bo robię sobie prezent na Święta i wcześniej tego nie sprawdzę Aparatura Turnigy z oryginalnym modułem (co prawda z wgranym softem er9x) bez problemu binduje się z elektroniką V911 ? Zamówiłem tylko body i wolałbym się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Tak, tylko niestety w v913 za każdym razem musiałem bindować heli z aparatura od nowa. http://youtu.be/Rbn954J3DAg?t=3m23s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi