polaris Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Odradzam, bo będą się nadawały tylko jako napęd do silników tej klasy (280/300), jak będziesz chciał użyć tego pakietu do jakieś 4-setki albo silnika bezszczotkowego będzie za słaby. Lepiej kup KAN 1050mAh są u nich po 6PLN/szt - zresztą do tej 300 też będzie lepszy, dłużej na nim polatasz i ewentualnie do większych silników też się nada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aon Team RC Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 czy ktos wie jaki moze byc zamienny silnik do silnika klasy 370 akumulator mam 9,6 Volta 650 mAh Ni-Mh? pomozcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaris Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jakiś silnik w klasie 300. Chodzi o średnice korpusu żeby pasował w przekładanie i osi silnika żeby była taka sama. Silniki 300 i 350, 370, 380 - jeśli są takie (sam już nie wiem czego dotyczą te oznaczenia) mają te same wymiary korpusu a jedynie inne długości wału silnika który ewentualnie można skrócić jeśli będziesz potrzebował. Dobry powinien być np Graupner Speed 300 7,2V, może nawet Graupner Speed 300 SPORT 6V ale nie wiem czy regulator i tak mały pakiet nie będzie do niego za słaby i czy przy zasilaniu pakietem 9,6V nie będzie za bardzo przewoltowany - najlepiej zapytaj w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aon Team RC Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaris Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale chyba pomyliłem serie 300 z 400 - zdaje się że Graupner robi tylko jedną 3-setkę na 6V (Graupner SPEED 300 6V) w przeciwieństwie do kilku wersji 400 (4,8v 6v 7,2v) - tym bardziej polecam zasięgnąć informacji w wybranym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.