rufik Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 6 dni do konca promocji;) http://www.banggood.com/Cheerson-CX10-CX10-Mini-24G-4CH-6-Axis-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-926614.html?utm_design=19&utm_source=emarsys&utm_medium=extra1014_page&utm_campaign=newsletter&utm_content=xuxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Już tylko jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mój już leci, ale coś mi się zdaje, ze przed świętami nie doleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie ma szans, bo one najpierw jadą do Szwecji, a później czekają aż się kontener do PL napełni. Ja kupiłem 19 listopada i nadal "jedzie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jeszcze zapomniałem dopłacić za rejestrowaną przesyłkę. Podobno te nierejestrowane jadą szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Muszę Ciebie rozczarować... te przez Szwecję niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi