adam1203 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam Kupiłem Honey Bee CP3, jest to mój pierwszy heli (nie licząc zabawy jakąś zabawką z hipermarketu) udaje mi się chwilę zawisnąć na niskiej wysokości ale ze względu na fakt iż jestem początkujący nie bardzo wiem jak go do ustawić do optymalnych wartości. Czy znajdzie się ktoś z okolic Łodzi kto pomoże mi i pokaże co i jak?? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1203 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam To jest forum tematayczne i zero odpowiedzi, na forum kompletnie nie związanym z RC otrzymałem kilka priv w sprawie modelarstwa.... czy tylko uważam że cusik jest nie tak?? Chyba że celowo ignoruje sie nowych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Odnośnie heli najlepiej pytaj na epheli.pl tam najszybciej znajdziesz kogoś kto Ci w tym temacie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1203 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Odnośnie heli najlepiej pytaj na epheli.pl tam najszybciej znajdziesz kogoś kto Ci w tym temacie pomoże. dziękuje za ifo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi