azja Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam wszystkich fanatyków modelarstwa. Mam na imię Adam 44 lat i pochodzę z okolic Kraśnika woj. lubelskie. Modelarstwo pasjonuje mnie od dzieciństwa. Najpierw latawce, później proste modele szybowców, szybowce z napędem gumowym, ale RC mogłem tylko oglądać w Modelarzu. Kto pamięta jeszcze te CSH w każdej większej miejscowości, gdzie z biciem serca można było zobaczyć, no i oczywiście kupić akcesoria modelarskie. Przebywając w ostatnich latach w okolicach Frankfurtu miałem okazje podglądać modelarzy z zachodu, postanowiłem więc kontynuować pasję modelarstwa. POZDRAWIAM azja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witamy na forum Życzę szybkiego startu z modelarstwem RC. Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam nowego z pasją, tylko trza uważać co by ta pasja w chorobę jaką się nie wdała, bo lekarstwa na to nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azja Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dziękuję za miłe przyjecie do grona zwolenników i maniaków modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.