Klucha Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam oto moja zabawka. Jest to pierwszy model jakim zaczynam zabawe z modelarstwem RC. Jest nim MULTIPLEX FunCub Pelna specyfikacja: -Spektrum DX6i DSM X i odbiornikiem AR610 -Silnik EMAX GT2815/06 -regulator Snrise Model ICE 60A -cztery serwa cyfrowe KINGMAX KM0918D lotki i klapy-(narazie niepodpiete) -dwa serwa analogowe KINGMAX KM1703A na ster wysokosci i kierunku -dwa pakiety Tornado Power 11.1V 30C 3800 mAh -kabel Y -dwie przedluzki po 30cm -dwie przedluzki po 45cm -buzer najtanszy -ladowarka plus zasilacz GPX Extreme Greenbox -mam smigla 10x5 11x5.5 10.7 (kilka juz uszkodzilem) Taka aparatura Ladowarka Podstawa na radio (robina odrecznie na szybko) A to dzisiaj podcas nauki szybka naprawa za pomoca dostepnych materialow, wytrzymalo narazie 2 godziny obijania No i podwozie rownierz modyfikowane, testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A co z tylnym kołem się stało ?? Takie słabe ?? czy nie było słabo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A co z tylnym kołem się stało ?? Takie słabe ?? czy nie było słabo ?? Wiele przeszlo, standardowo bylo miekkie a po wielu uderzeniach i prostowaniu drut strzeli i na szybko podmienilem na inne a z tego drutu i kawalka listewki jaki mialem takie cudo wyszlo. Na ale nawet mi lepiej sie prowadzi bo nie wygina na boki i zachowuje sie lepiej od standardowego. Dobrze ze ten model nie potrafi mowic (dwa razy lepiony dzob). Nawet juz na drzewie ladowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wziolem sie za aktywowanie klap w moim FunCub-ie i mialem sporo komplikacji, najpierw chcialem zrobic klapolotki a potem nie mialem jak zmienic serva na revers aby dzialalo na jednym przelaczniku. Zamiast odpowiedniego kabla wziolem przerobilem srvo . Mysle ze jak na pierwsa przerobke to sie udalo. http://youtu.be/PlHschcVL3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Film masz ustawiony na prywatny nie można podziwiać roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Film masz ustawiony na prywatny nie można podziwiać roboty. Powinno juz byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No i ładnie robote robią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Efekt nurkowania w asfalt. Juz po sklejniu na szybko i powrot do cwiczenia latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi