Kamil6593 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam. Na forum jestem nowy.Mam 18 lat, jestem z warszawy,modelarstwem interesuję sie od 8 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witaj na forum. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Cześc na forum. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam kolegów z warszawy. Kamil to ile masz w końcu lat? Kamil6593 modelarz Wiek: 17 Mam 18 lat, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 urodziny dopiero w grudniu Witamy na forum :wink: ps regulamin przeczytaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Liczę sobie rocznikowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.