Heliv911 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Hej, znalazłem dość tanie części do heli v911 ale są to części od modelu w kolorze pomarańczowo-czarnym, natomiast ja śmigam w kolorze niebiesko białym i zastanawiam się czy jest jakaś różnica (gdzieś czytałem że tak), czy łopaty od głównego wirnika będą pasować bo niestety dość łamliwe są drobne elementy np przy śrubeczkach (już kleje chyba 10 raz :} ) a przez to heli staje się bardzo niestabilny i mocno szarpie... Uczę się w domu ponieważ pogoda już nie sprzyja a halny daje pokaz jak zawsze więc jak uderzam w ścianę to znów trzeba kleić bo już osłabiona łopatka Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Między kolorami wersja się chyba nie różni, nowa wersja v911 to chyba tylko "new plug" czyli wtykasz pakiet i latasz a nie masz oddzielnego kabelka który wpinasz w pakiet (po prostu masz gniazdo pod pakiet zamiast luźnego kabla). Ale tak różnic w mechanice raczej nie ma, nie testowałem wszystkich. Te nowe tzn. v911 comander może coś się tam różnią mechanicznie ale sądzę, że to jeden pies i prawie wszystko powinno pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heliv911 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 w takim razie wezme parę kompletów A co sądzicie o tej stronie? zamawiał już ktoś? :} http://www.dx.com/p/wltoys-kv911-0006-3-7v-200mah-polymer-li-ion-battery-w-charging-cable-for-rc-helicopter-v911-235141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ja do v911 zamawiam w riku.pl chyba najtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heliv911 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 w riku też chce zamówić ale łopaty a baterie z tej co podałem wyżej wychodzi 10zł za sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Baterie są na alledrogo po 11zł 160mah wiec oszczednosc zadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heliv911 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 jak długo latasz na 160? Na 200 ktoś robił testy i wyszło mu 8 minut a na drugiej 8minut i 30 sekund. Ja na standardowej to max 4 minuty chyba że tylko sobie go utrzymuje w domu na małych obrotach to do 6 mintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nigdy tego noe liczylem mam 4 aku wiec jak mnie najdzie handra to latam prawie nonstop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi