HOWARD Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam wszystkich na tym forum. Mam 13 lat mieszkam w Libiążu(małopolska), mam na imię Daniel i interesuje się modelarstwem od 6lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam mojego (prawie)rówieśnika na forum :D PS. Tylko podobno trzeba mieć avatar jako swoje zdjęcie. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mam na imię Daniel To zmien Danielu awatar na taki jak kolega czy moj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 HOWARD Dostałeś może kiedyś w życiu taką wiadomość: Cześć Proszę zmienić awatar na zgodny z regulaminem, który jest umieszczony w dziale Powitalnia. Jak myślisz o co tu chodzi :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOWARD Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Troszeczke nie wyraźne ale nie mam innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.