okojeza Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam! Mam silnik emax bl2210/30 , regulator 18A , Mam pytanie odnosnie pakietu jakiego mam uzyc . A wiec co kupic 2s czy 3s i jaka pojemność. Prosze o pomoc . :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A do jakiego modelu ma być pakiecik? Bo tak na podstawie silnika zbyt dokładnie sie nie da dobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okojeza Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 marlock family , depronowy trenerek (masa ok 400g,tak mysle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam dokładnie ten silnik i regiel w trenerku fliper 550g. Zstosowałem lipol 220mah 3s i lata super też ci go polecam. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okojeza Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a na 3S by sie nie dało :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okojeza Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przepraszam 2 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Na 2s tez by poleciał i przy 2s musiał bys założyć większe śmigło bo silnik będzie miał wolniejsze obroty. A jak jest z wyważeniem modelu?? Bo gdyby trzeba było dokładać ołów na nos to można wykorzystać większy pakiecik li-pol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okojeza Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mam śmigło gsw 8x4 , wystarczyłoby na 2s?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Według mnie, dla tego silnika to jest śmigło dla zasilania 3s. Dla 2s powinno być coś koło 9x5 lub nawet 10x5, ale spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Myślę ze śmigiełko będzie ok ale spróbuj jeszcze z 9x4 bo czasem tez może być OK. Gdyby sie jeszcze silnik nie grzał na 9x4 to można sie pokosić już o 10x4 ale wydaje mi sie ze to już będzie małą przesada dla tego silnika. Szukałem w internecie na tema tego silniczka jaki smigła sa dla niego najlepsze ale nie znalazłem. P.S. pisałem razem z Tomkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 10x4 to raczej za duże śmigło.Kup kilka śmigieł i próbuj :wink: Sam wywnioskujesz które lepsze.Ja wole czasem dać mniejsze żeby pakietu nie męczyć i polatać dłużej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.