Łukasz5 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam, Tutaj Łukasz, lat 13 z okolic Chojnic. Interesuję się samolotami RC. Nie wiem co mogę Wam więcej powiedzieć o mnie. Jeśli chcecie się ze mną skontaktować piszcie na gg: 12148925 lub na maila: kryteria_007@wp.pl Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 My również Cię witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 także cię witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 witam witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam kolejnego modelarza. Mam nadzieje, że okażesz się pomocnym użytkownikiem (i innym też chętnie będziesz klikał POMÓGŁ) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.