Gość Anonymous Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 witam mam problem z zębatkami w moim modelu bycmo z radio control bardzo szybko sie zcieraja więc jak ktoś się zna na tym to prosze o pomoc żeby były tanie i solidne :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dopisz prosze w tytule do czego te zebatki. Kazdy pozniej znajdzie to po tytule. Zebatek jest wiele... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 koła zębate;) zębatka to listwa z zębami ale to tak w kwestii nazewnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 zębatka atakująca i odbierająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 zębatka atakująca i odbierająca - da nam połączenie nieruchome. Coś się uparł na te zębatki? :shock: Wyjaśnienie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C4%99batka http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%82o_z%C4%99bate Jakie to są koła zębate? Metalowe? Nylonowe? Czy są dobrze spasowane? Może mają luzy i przez to się ścinają? Może reszta układu napędowego jest zbyt ściśle spasowana? Jeżeli koła zębate są nylonowe, to spróbuj dobrać identyczne metalowe, np. w sklepach modelarskich specjalizujących się w modelach kołowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja mam elektryczny samochód a mój kolega spalinowy właśnie z gazetki Radio Control. Ogólnie to te autk ato syf są mało sildne i niszczą się po 10 jazdach , własnie najczęściej psują się piasty i układ napędowy do twojego modelu radzę ci poszukać kół zębatych na tej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.