NormanPL Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Warto kupić ten model? Czy może polecacie inny?
Y/F-22 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Niesprecyzowane pytanie, jeśli szukasz czegoś co lata to tak, ten model lata i spełnia tą funkcję. Nie wiadomo czy warto bo nie wiadomo czego oczekujesz, jeden ma wysokie wymagania a drugi niskie.
NormanPL Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przynajmniej 10 minut lotu, w miarę dobry technicznie i w miarę wytrzymały na upadki. Do latania na dworze
_BRODA_ Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Pod te wymagania to można zaproponować latawiec ;-P 1
Y/F-22 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chcesz w taką pogode latać na dworze? Jeszcze nie wiesz na co się piszesz, przy tym wietrze to może śmiglak klasy 700set by się ładnie trzymał w powietrzu ale nie 4 kanałowy pyrdek. Kup sobie v911 do pykania po mieszkaniu, na tyle lekki, że ciężko rozwalić a w dodatku tani i można łatwo dostać części zamienne. V912 to model jak każdy inny tzn. lata i do tego służy a to, że niektórym wychodzi śmiganie po dworze to nie zasługa modelu a pilota.
NormanPL Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ale ja w nim w zimę latał nie będę ;D Chcę go kupić dopiero na wiosnę
Y/F-22 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 To do wiosny jeszcze wiele czasu, wejdzie sporo nowych modeli do tego czasu a ten może już odejść w niepamięć i stać się niemodny. Na wiosnę to tak bardziej może samolot .... nie wiem jakim śmigłowcem polatasz na wiosennym wietrze.
Rekomendowane odpowiedzi