NormanPL Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Warto kupić ten model? Czy może polecacie inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Niesprecyzowane pytanie, jeśli szukasz czegoś co lata to tak, ten model lata i spełnia tą funkcję. Nie wiadomo czy warto bo nie wiadomo czego oczekujesz, jeden ma wysokie wymagania a drugi niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NormanPL Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przynajmniej 10 minut lotu, w miarę dobry technicznie i w miarę wytrzymały na upadki. Do latania na dworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Pod te wymagania to można zaproponować latawiec ;-P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NormanPL Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mnie interesuje jednak V912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 tyle tylko,że tu lata dobry pilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chcesz w taką pogode latać na dworze? Jeszcze nie wiesz na co się piszesz, przy tym wietrze to może śmiglak klasy 700set by się ładnie trzymał w powietrzu ale nie 4 kanałowy pyrdek. Kup sobie v911 do pykania po mieszkaniu, na tyle lekki, że ciężko rozwalić a w dodatku tani i można łatwo dostać części zamienne. V912 to model jak każdy inny tzn. lata i do tego służy a to, że niektórym wychodzi śmiganie po dworze to nie zasługa modelu a pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NormanPL Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ale ja w nim w zimę latał nie będę ;D Chcę go kupić dopiero na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To do wiosny jeszcze wiele czasu, wejdzie sporo nowych modeli do tego czasu a ten może już odejść w niepamięć i stać się niemodny. Na wiosnę to tak bardziej może samolot .... nie wiem jakim śmigłowcem polatasz na wiosennym wietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi