Ryszard58 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Pierwszy model w Nowym Roku 2015 ! Niestety nie zbyt fortunny ,a dokładnie "skopany!!!!Uprzedzając grono kolegów w krytyce tego modelu ,napisze wprost: Model do D...y po prostu kicha , Taki sobie sklejony od niechcenia .Prawda jest taka że raczej to zabawka a nie model .Już tłumacze w czym sens .Wypraski są tak zrobione ze ten samolocik można złożyć w całości na zatrzaski bez używania kleju ,do tego jest bardzo prymitywny linie wypukle a kalki też niezbyt urodziwe . Niestety to nie moja "bajka ",osobiście skleiłem go ,a właściwie złożyłem tylko z czystej ciekawości ,stąd wyszedł tak jak widać .Byle babolem nie będę sobie zatruwał życia ,i tracił czasu.Model dość spory jak na 1:72 więc nie za bardzo mieści się w kadrze aparatuA WIĘC KOLEDZY !!! DO DZIEŁA !!ZGNÓJCIE GO Z GÓRY NA DÓŁ I Z LEWADO PRAWA!!!!!!!!!!!!!MACIE MOJE PRZYZWOLENIE :)Wszystko zależy od waszej inwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi