janegab Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 http://s21.postimg.org/5cafrhypz/76088675.jpg czy ktoś tu latał - wybieram się - jakieś wrażenia , uwagi / pivo za euro to wiem / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zamek w lecie ładny ,obok skansen w zimie nie byłem. Wiem że latają na zboczu ale bliżej tatr ,okolice wsi Lendak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 W pobiżu również...Bajerovce...Jarebina..to wzgórza własciwie na kazdy kierunek - okażę sie niedługo...latem super- zimą ciezki dojazd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ale okolice ładne i to w każdą stronę -Muszyny -Tatrzanskiej Lomnicy to polecam ,Czerwony klasztor pod Trzema Koronami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ale okolice ładne i to w każdą stronę -Muszyny -Tatrzanskiej Lomnicy to polecam ,Czerwony klasztor pod Trzema Koronami. Myślisz o walorach widokowych ..bo ja szukam zboczy..w okolicach Krynicy i Tylicza / g. Szubienica / już kilka lat temu latałem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi