kylorc Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dzisiaj spotkałem się z Marcinem172 na lotnisku o koło godziny 15. Marcin przytargał ze sobą nowy modelik, a ja polatałem swoim firefly. Modele przed lotami: i model Marcina w zbliżeniu: Latanie zaczął Marcin, model tuz przed wyrzuceniem: Tuż po wyrzuceniu: Prosto na mnie: i do góry i na zbliżeniu: i tuz po lądowaniu: Marcin z modelem po skończonych lotach: Później polatałem sobie firefly-iem. Tuz przed startem: i tuż po starcie: w locie: W beczce: i na plecach: ' i tuż przed lądowaniem: Po przyziemieniu: I to na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Super zdjęcia. Zdjęcia twojego firefly'a oczywiście nieostre ba ja robiłem Musimy częściej spotykać się na wspólne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.