ReMo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witajcie Powolutku tworze nową najmłodszą brac modelarską, Zbudowaliśmy już modele Smyk, rakietki, spadochrony, modele na naped gumowy, zaczynamy już od bardziej zaawansowanych konstrukcji:) Z miłą checią na dole postu przyjme jakieś linki do budowy prostych modeli, wiem że internet ma ich dużo i też dużo pobieram planów, Budujemy nie tylko latające samoloty. Jakieś pdf z gotowymi do druku modelami kartonowymi tez. Pozdrawiam i życzcie nam pozytywnego rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Gratulacje. Dobra inicjatywa. Najlepszy serwis z planami który znam dla najmłodszych to http://www.vth.de/flugmodell-und-technik/downloads/ DEpronowce raczej. Używacie częstotliwości 35MHz ? Może coś bym Wam znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zapraszam do mnie do modelarni w Jeżowie Sudeckim na zawody "Smyki na start" w sobotę 24 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Niestety nie damy rady dojechac, musze byc na miejscu bo boja narzeczona ma termin:) Adamie: tak pierwszym systemem bedzie 35Mhz, mam już troche odbiorników z moich czasów co latało sie na 35 Dziekuje ale narazie chyba wystarczy, aparaturki jakieś tam wyszkrobałem ale musze je posprawdzac czy działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bardzo dobra inicjatywa Szkoda że u mnie w szkole tak nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi