kill3ro92 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam na forum jestem już dłuższy czas, lecz jakoś ten dział mi umknął. Chcę to jakoś naprawić, a lepiej późno niż wcale! Witam więc wszystkich pozytywnie zarażonych tym hobby, nazywam się Jan i mam 16 lat od około 1.5 roku interesuje się modelarstwem, mam na koncie kilka modeli zarówno z depronu jak i balsy. Mieszkam w miejscowości pod Warszawą o nazwie Mysiadło. Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witaj. Miejscowość słynąca ze szklarni :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No już tam nic nie ma prawie może kilka sie ostało, w tej chwili jest tam zakład brukarski(strona auchan) a po 2 stronie są nieużytki. Niedaleko właśni tego latamy z kolegą matyjasiak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.