diabolo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ten nick muchomor84 kojarzę jego setup tez gdzieś mi się obił ale jak na moje oko dość ciężko mu wyszło chociaż ja będę zmieniał golenie na węglowe (60g lżej itd) i zostanę jednak przy 6s bo silnik już mam w takim układzie zastosuje ten bec zewnętrzny dla świętego spokoju pusty model tak jak na zdjęciu wazy 2100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ok. Dzięki za info o wadze. Daj znać jak Ci się lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 pomierzyłem dzisiaj 3 serwa w modelu na sucho machając wszystkimi (prąd idzie przez odbiornik) w najblizszym czasie sprawdze jak wygląda sprawa w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi