stasw328 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witajcie Stanąłem przed wyborem jednego z 2 telefonów. Zaoferowano mi Samsunga Ace 4 oraz LG F60. Jako, że nie mam zbytnio rozeznania w tym co aktualnie dzieje się w świecie telefonów prosił bym Was o poradę - który z nich byłby lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 To w sumie jedno i to samo;) O ile mówimy o ace 4 LTE, wersja 3g jest trochę słabsza. Na + LG: Większy wyświetlacz Pojemniejsza bateria Lepszy design Aparat Na + Samsung : Większa pamieć wbudowana (Ace 4 8gb, F60 4gb) Przyjemne testy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 W tym wypadku na Twoim miejscu pokierowałbym się jedynie wyglądem, który się bardziej podoba, a który mniej Parametry praktycznie te same. Ja mam aktualnie LG G3 i telefon wporządku, czasem się lekko przytnie jak wykonuję wiele czynności naraz, ale poza tym raczej wszystko na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Chodzi tutaj o Samsunga w wersji 3G, LG ma LTE więc to chyba na plus. No i wychodzi mi taniej Liczę jednak na jeszcze kilka opinii, a nóż ktoś mnie opieprzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nadszedł ten dzień i kupiłem LG. Jednak mam problem - nie czyta mojej starej karty - 16Gb 10 klasy. Czyta mniejsze i wolniejsze karty i mam do Was pytanie. Według producenta czyta on karty do 32Gb, jednak, czy może być tak, że karta jest dla niego za szybka? Stary LG L3 czytał ją bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A zrzuc dane na kompa i zrób format karty. Miałem taki podobny przypadek i format pomógł. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Od tego zacząłem - mój telefon chyba po prostu nie lubi tej karty, mimo formatu wciąż nie czyta. Chyba musze kupić nową :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi