Grzechu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 witajcie! Będę propagował akcję modelarską w mojej okolicy bo nie znam nikogo oprócz siebie samego... więc chcę zrobić stronę www, potem do redakcji internetowego portalu miasta, oni zawsze chętnie propagują takie akcję, trochę zdjęć, opisów i może znajdzie sie chociaż jakiś bogacz co sobie kupi Skylady czy inny model :mrgreen: albo modelarnia przerzuci się z redukcyjnych na rc... a rozchodzi się o grafikę na logo, banner, marzy mi się jakieś ujęcie samolotu na niebie, napisik ładny i logo strony gotowe... dlatego pytam się czy ktoś zgodzi się udostępnić jakieś swoje zdjęcie? nawet niekoniecznie na niebie, aby ładne było, mile widziany akrobacik... z góry dzięki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Chyba szybciej będzie, jeśli znajdziesz sobie zdjęcie na forum, takie które się do tego nadaje, a potem zapytasz autora poprzez PW lub inny sposób czy zgodzi się udostępnić to zdjęcie do takich celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Będę propagował akcję modelarską w mojej okolicy bo nie znam nikogo oprócz siebie samego... Cytat tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 sam to przeczytałem i zabrzmiało mi to jak przykazanie Boskie, i taki był cel cytat tygodnia na równi z reulatorami 12A i innymi czy czysto humorystycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.