Grzechu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 witajcie! Będę propagował akcję modelarską w mojej okolicy bo nie znam nikogo oprócz siebie samego... więc chcę zrobić stronę www, potem do redakcji internetowego portalu miasta, oni zawsze chętnie propagują takie akcję, trochę zdjęć, opisów i może znajdzie sie chociaż jakiś bogacz co sobie kupi Skylady czy inny model :mrgreen: albo modelarnia przerzuci się z redukcyjnych na rc... a rozchodzi się o grafikę na logo, banner, marzy mi się jakieś ujęcie samolotu na niebie, napisik ładny i logo strony gotowe... dlatego pytam się czy ktoś zgodzi się udostępnić jakieś swoje zdjęcie? nawet niekoniecznie na niebie, aby ładne było, mile widziany akrobacik... z góry dzięki za zainteresowanie
kreis84 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Chyba szybciej będzie, jeśli znajdziesz sobie zdjęcie na forum, takie które się do tego nadaje, a potem zapytasz autora poprzez PW lub inny sposób czy zgodzi się udostępnić to zdjęcie do takich celów.
Peter Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Będę propagował akcję modelarską w mojej okolicy bo nie znam nikogo oprócz siebie samego... Cytat tygodnia
Grzechu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 sam to przeczytałem i zabrzmiało mi to jak przykazanie Boskie, i taki był cel cytat tygodnia na równi z reulatorami 12A i innymi czy czysto humorystycznie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.