szymon horyczny Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 witam. forum czytam od dłuższego czasu ale dopiero teraz sie zarejestrowalem modelarstwem interesuje sie od dosc dluga, pozatym interesuje sie lotnictwem ogolnie. tyle o mnie pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witamy, cieplo, i czekamy na zdjecie w avatarze. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon horyczny Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 aj zapomniałem... dodam już jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ano jak gliwiczanin to i ja przywitam. Może będzie nam dane spotkać się na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.