lojciec14 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam. Wybaczcie że wam trochę zaśmiecę forum, ale tutaj najłatwiej będzie mi dowiedzieć się jednej rzeczy. Otóż jestem maniakiem komputerowym. Będę modyfikował moją obudowę i do tej modyfikacji potrzebuję felg i opon modelarskich. Dokładniej chodzi mi o to, by felga ta miała 120, 92 lub 80 mm średnicy lub ewentualnie wymiary zbliżone do podanych. Opona ma oczywiście pasować na felgę Nie musi to być nowe, ale ma wyglądać jak imitacja prawdziwej alumy. Czy jest możliwość dostać w ogóle taką felgę? Dzięki za info
throd Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 niewlasciwe forum gdyz tu przesiaduja glownie maniacy lotnictwa. Ale do modeli samochodow dostepnych jest wiele rodzajow zarowno felg jak i opon poszperaj po google a napewno znajdziesz to co jest tobie potrzebne
lojciec14 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 tylko 2. Ale dzięki za pomoc Już wiem gdzie takę znajdę Kółka od wózka dla lalek się nadają
Boogie Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja mam cos takiego od subaru imprezy- wlasnie 2 sztuki. A mody obudow to dla mnie normalka- brat sie w to bawi. Jakby co to sluze ew. pomoca.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.