Mozart Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mam takie pytanie - jeśli kupię aparaturę turnigy 9x to czy muszę zastosować odbiornik dołączony do niej czy np mógłbym kupić inny mniejszy i lżejszy (jeśli tak, to jaki i na co poza wagą patrzeć), jest w ogóle taka alternatywa??? Pytam odnośnie tego, że 9-kanałowy ma 20 g i jest dość duż jak do mojego modelu. Oraz np. czy mogę zastosować odbiornik na 5 wejść(?) od aparatury 5-cio kanałowej, tak aby podpiąłem tylko to co potrzebuję zgra się mi to też???? Może głupio pytam, ale dopiero rozpracowywuję temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 http://www.pfmrc.eu/index.php?/topic/28106-Odbiorniki-dla-Turnigy-9X-V2-i-klonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dziękuję, poza tym samokrytykuję się, gdyż źle dobrałem kategorię, lecz "nie mam uprawnień do usunięcia tematu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi