Lotczik Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych kolegów o pomoc w doborze śmigła. Odkupiłem taki oto modelik http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?manufacturers_id=77&products_id=3004 niestety zdekompletowany. Modelik już lata i to całkiem fajnie, kręci nawet bezproblemowo pętlę z nurkowania, lecz nie jestem do końca pewien czy konfiguracja jest właściwa. W chwili obecnej lata około 7 minut na pakiecie i zastanawiam się czy jest możliwość zwiększenia czas lotu. Jednak nie chciał bym drastycznie pogorszyć osiągów modelu PAKIET fullymax li-po 11,1V 1350 mAh 3S1P SILNIK z zestawu szczotkowy klasy 550 REGULATOR Jeti Jes 030 WAGA tak skonfigurowanego modelu około 1,05kg Obecne śmigło GWS HD8060 Po locie pakiet jest dość ciepły i lekko napuchnięty co znika po ostygnięciu. Nie chcę niczego ugotować, a nie do końca orientuję się w Motocal-ku, stąd moje pytanie. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.