Xan86 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A może trzeba spróbować wgrać nowy program do nadajnika i to roziwąże problem. Z tego co pamietam w moim Dx18 oryginalnie wgrany program był słabiutki, dopiero w kolejnych aktualizacjach poprawiono parę rzeczy. MOże tak jest w przyadku bindowania u Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar11 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 zobaczymy co powiedza w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar11 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam dzisiaj dzwoniłem do sklepu i pani mi powiedziała ze radyjko dzisiaj do nich przyszło i jeszcze dzisiaj go do mnie odeślą, a jak zapytałem co było przyczyna to niestety ale serwis nic nie napisał. Czyli nadal nie wiem co było przyczyna rozbindowania się odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi