Kruszmen Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witajcie, Poszukuję lotniska i modelarzy z okolic Ursynowa... Istnieje gdzieś w tych rejonach możliwość polatania średniej wielkości spalinówką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pałacowa Latały tam i takie rzeczy, raczej niemałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Super... Byłem sprawdziłem... w przyszłym tygodniu wpadam z latadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Parzniew www.pretor.pl/lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Poszukuję lotniska...... z okolic Ursynowa Parzniew to nie za blisko ursynowa. Już bliżej Celulozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, Wybiera się ktoś jutro polatać na Pałacowej, oczywiście jak pogoda dopisze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Byłem dziś o 14, wyrwałem sie na chwilę z pracy. Easy Glider latał tylko do tyłu , tak wiało. Do lądowania musiałem sporo oddać drąga, żeby posuwał się do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Trzeba było z balastem wodnym latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.