Xeo Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Jako ze jestem juz szczęśliwym posiadaczem swojego brzdąca zacząłem przeglądać internety w poszukiwaniu informacji na temat konfiguracji Tgy9x pod quadzika. Jako że mam standardowy soft (brak czasu i doświadczenia na zmianę softu) zacząłem szukać konfiga pod mój soft. Niestety mało co interesującego znalazłem na ten temat. Pod er9x manuali nie brakuje. A może ktoś z was ma doświadczenia w tym temacie i wspomoże? Przy braku chętnych zmienię soft na er9x ale wpierw chciałbym spróbować na standardzie jeśli jest taka możliwość. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
mknet Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 W skrócie: -tryb helikopterowy bez miskowania tarczy. -krzywą pitch ustawiasz sobie tryby lotu w 3 pozycyjnym przełączniku. -dodatkowe przełączniki dodajesz jako aux. -Ustawiasz epa na 1020-1980, środek na 1500 subtrimem Finito
Xeo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki wielkie jutro pokombinuje Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi