Xeo Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jako ze jestem juz szczęśliwym posiadaczem swojego brzdąca zacząłem przeglądać internety w poszukiwaniu informacji na temat konfiguracji Tgy9x pod quadzika. Jako że mam standardowy soft (brak czasu i doświadczenia na zmianę softu) zacząłem szukać konfiga pod mój soft. Niestety mało co interesującego znalazłem na ten temat. Pod er9x manuali nie brakuje. A może ktoś z was ma doświadczenia w tym temacie i wspomoże? Przy braku chętnych zmienię soft na er9x ale wpierw chciałbym spróbować na standardzie jeśli jest taka możliwość. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mknet Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 W skrócie: -tryb helikopterowy bez miskowania tarczy. -krzywą pitch ustawiasz sobie tryby lotu w 3 pozycyjnym przełączniku. -dodatkowe przełączniki dodajesz jako aux. -Ustawiasz epa na 1020-1980, środek na 1500 subtrimem Finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki wielkie jutro pokombinuje Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi