amigancik Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzień dobry, mam poważny problem i nie mogę sobie z nim poradzić, dlatego tu jestem, taka jest prawda. Pozdrawiam tu jest ten problem http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=2&t=25557 ps bynajmniej nie reklamuje obcego forum bo i tam jestem nowy, tylko moj problem jest troche pilacy, jesli urazilem admina tym linkiem przepraszam z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 POWITALNIA - Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi