KLAKu Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam. Parę dni temu wyciągnąłem wcześniej już wydrukowane i wycięte plany brio foamy. Postanowiłem ze model trochę pogrubię. Nie wiem czy to dobry pomysł i czy się uda? Materiał to : depron (podkład pod panele) 3 i 5 mm. Elektronika: Silnik emax 2822 lub gf2215/15, esc redox 30a, Pakiet redox 900mAh 3s, serwa redox s90. Sam model bez elek waga około 150g, elektronika około 160g. Wiec mam nadzieje ze w 350g się zmieści. Co o tym myślicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Coś na kształt F3A, zainwestuj tylko w lepsze ostrze. Pozaokrąglaj te krawędzie papierem ściernym na klocku to nabierze trochę miłego wyglądu, oczywiście węgiel w skrzydła bo inaczej sobie nie wyobrażam, poleci bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pozaokrąglałem, ale widać ze za mało Węgiel w skrzydłach już jest. "poleci bez problemów." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi